Rakennusinsinööri

Vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulla tarjoaa yksilölliset rakennusratkaisut

Ota yhteyttä
Vastaava työnjohtaja

Rakennuspaikka, rakennussuunnitelma sekä rakennuttajan tavoitteet vaikuttavat siihen, millainen rakennusprojektista muodostuu. Pääkaupunkiseudulla ja eteläisen Uudenmaan alueella toimiva Vastaava Mestari on vastaava työnjohtaja, joka takaa laadukkaan ja ammattitaitoisen rakennusalan palvelun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy neuvoa, jos sinulla on jokin rakennusprojektiasi koskeva ongelma. Teemme sinulle rakennusprojektisi tarpeita vastaavan tarjouksen ja neuvomme 50 vuoden kokemuksella sekä vahvalla ammattitaidolla. Nämä Vastaavan Mestarin vahvuudet ovat toimintamme kulmakiviä ja asiakkaidemme luotettavin turva.

Vastaavan Mestarin rakennuspalvelut – luotettava työnjohtaja pääkaupunkiseudulla

Pääsuunnittelija

Palveluihimme kuuluvat vastaavan työnjohtajan, pääsuunnittelijan ja rakennusinsinöörin tehtävät, käytännön neuvonta suunnittelusta lähtien, urakoitsijasuositukset, materiaalivalintatuntemus ja neuvonta, edulliset hankintapalvelut, asiantuntijalausunnot sekä perustussuunnittelu, myös rakennesuunnittelua tarvittaessa.


Osaamisalueitamme ovat omakotitalorakentaminen, hallit, saneerauskohteet, kesämökit sekä teollisuusrakentaminen. Toiminta-alueitamme ovat pääkaupunkiseutu ja Uusimaa, sekä Baltian maat ja Venäjä. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi jo yli viiden vuosikymmenen kokemuksella.

Vastaavan Mestarin palveluihin kuuluu kaksi pakettia, joista voit valita sinun rakennustarpeisiisi parhaiten sopivan kokonaisuuden:

Vastaavan Mestarin palvelupaketit

Peruspaketti

Vastaavan Mestarin peruspalvelupaketti sisältää välttämättömät viranomaisten vaatimat valvontatoimet ilman henkilökohtaista suunnittelua ja projektin kokonaisvaltaista seurantaa. Tämä on kahdesta pakettivaihtoehdostamme rakennusprojektisi edullisin sijoitus. 


Täyden palvelun paketti

Vastaavan Mestarin kokonaisvaltainen palvelupaketti kattaa henkilökohtaisen neuvontapalvelun ja täysimittaisen rakennusprojektin seurannan. Työnjohtajana valvomme rakennusprojektisi kaikilla tasoilla. Jos sinulla on jokin rakennusprojektiasi koskeva ongelma, Vastaava Mestari tekee tarjouksen ja neuvoo sinua kokemuksella. Sopimuksissamme käytämme aina RT-sopimuspohjaa.